maanantai 23. marraskuuta 2009

Pieni taivaan enkeli...............................


Sisälläni on jo joulun odotuksen lämpöinen syke. JOulumieli asustelee minussa. Olen sen lämpöisesti tervetulleeksi toivottanut, lähelleni kutsunut, vierelleni viipymään pyytänyt. Se saa täyttää joka sopukan. Se saa hipsutella värein, valoin, tunnelmin. Se saa sytyttää liekin kynttilöihin, liekin sydämeen! Se soi sävelinä korvissani, se tuntuu liikutuksen tippana silmänurkassa, ajatuksena alati minussa asuvana.
Vain vilkaisu läpi ikkunan rikkoo tuon täydellisyyden. Missä viipyy vaaleus? Mihin jäänyt on suloiset lumiuntuvat? Piilossaan pysyvät nuoskat ja pakkaset. Kutsunut, toivonut olen lapsen lailla, mutta vielä antaa lumi odottaa itseään. Se joulumielen viimeinen sipaisu............hiljaa jaksan odottaa.
 
 LAulussa pieni taivaan enkeli haluaa puhua Jumalalle. Saada luvan kertoa koko maailmalle. LApsi meille annettiin, poika Jumalalta.....
Hän toi tullessaan sen suuren valon!
Siinä on joulumieleni kasvualusta!

 5 kommenttia:

 1. Ihana blogi, ihania kuvia, ihanaa musiikkia ! Minä herkistyn ...

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista sanoistasi, sinä joka suurella sydämellä lausuit ne:)
  Ilahduin erityisesti, koska olen jo aatellut lopetella alkumetreille tätä jouluista blogiani, kun tuntuu, ettei tänne oikein kukaan "eksy".....
  Ehkäpä kommenttisi voimin jaksan pitää sen elossa!

  VastaaPoista
 3. Älä vaan, sinä ihana, lopeta! Ethän? Minä täällä taaskin korvat hörölläni kuuntelin ihanaista musiikkia, katselin tonttujen punastuneita lakkeja ja ihailin kynttilöitä, madonnaa, tunnelmaa, kransseja. Uunissa paistuupi pikkuleivät ja suussa mussuttelen mitäpä muuta kuin sitä taikinaa. Sille ei voi mitään, että joskus taikinaa on saatava!
  Otetaan joulua vastaan kiitollisin mielin ja nautitaan kaikesta tunnelmasta, ilosta, kutkuttavista tuntemuksista ja lasten riemusta, herkuista hyvistä. Minä en muuten ole vielä avannut jouluteen pussia mutta tänä iltana ehkä jo vähäsen sitä raotan ja ainakin tuoksuttelen...Se on niin herkkua se!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anulle <3 mieltä lämpöisesti kutkuttavaisista sanoista! Ehkäpä tätä vielä jatkossakin sitten rustailen...
  Ah,taikinaa pitää saada napostella, se on osa sitä piparkaakkusten tekoa, ehdottomasti:) Joulussa on niin paljon ihania tuoksuja....Minä taidan tästä hipsutella glögikupposelle:)

  VastaaPoista
 5. *kurkkaa sisään ihana glögin tuoksu=) Niinpä lunta olisi kyllä "tilauksessa" harmaata..

  VastaaPoista